Seinäjoki Hacklab: Kurssitarjonta

Seinäjoen Hacklab tarjoaa monipuolisen valikoiman kursseja, jotka on suunnattu niin teknologiasta kiinnostuneille aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille. Kursseillamme pääset syventymään käytännön projekteihin, oppimaan uusia taitoja ja jakamaan kokemuksia samanhenkisten ihmisten kanssa. Tarjontamme kattaa laajan kirjon aiheita, kuten ohjelmoinnin perusteet, elektroniikan rakentelun, 3D-tulostuksen sekä robotiikan. Järjestämme myös työpajoja, joissa voit tuoda omia projektejasi eteenpäin asiantuntijoidemme ohjauksessa. Tutustu alla olevaan kurssilistaan ja löydä juuri sinulle sopiva kurssi innostavan tekemisen maailmaan!


3D-skannauskurssi käyttäen PolyCam-sovellusta

Kurssikuvaus: Tule mukaan Seinäjoen Hacklabin järjestämälle 3D-skannauskurssille, jossa perehdytään PolyCam-sovelluksen käyttöön! Kurssi on suunniteltu tarjoamaan kattava johdatus 3D-skannauksen perusteisiin ja edistyneempiin tekniikoihin. Kurssi jakautuu kahteen osaan, joissa ensin hyödynnetään PolyCam-sovelluksen ilmaista versiota ja sen jälkeen siirrytään maksullisen version edistyneempiin toimintoihin.

Kurssin rakenne:

Osa 1: Perusteet PolyCam-ilmaisversiolla

  • Kesto: 2 viikkoa
  • Sisältö: Kurssin ensimmäisessä osassa keskitytään 3D-skannauksen perusteisiin. Opit luomaan 3D-malleja käyttäen PolyCam-sovelluksen ilmaista versiota. Käymme läpi, kuinka sovellusta käytetään erilaisissa ympäristöissä ja miten voit muokata ja hyödyntää skannattuja malleja. Tämä osio on suunnattu erityisesti aloittelijoille tai niille, jotka haluavat kokeilla 3D-skannausta ilman taloudellista sitoumusta.

Osa 2: Edistyneet ominaisuudet PolyCam-maksullisella versiolla

  • Kesto: 3 viikkoa
  • Sisältö: Kurssin toisessa osassa syvennymme PolyCam-sovelluksen maksullisen version monipuolisiin ja edistyneisiin ominaisuuksiin. Tarkastelemme tarkempia skannaustoimintoja, datan käsittelyä ja 3D-mallien optimointia korkealaatuiseen käyttöön. Opit myös, miten integroida skannatut 3D-mallit muihin suunnittelu- ja tuotantoprosesseihin. Tämä osa on tarkoitettu niille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan ja hyödyntää 3D-skannauksen täydet mahdollisuudet.

Kenelle kurssi sopii? Kurssi on suunnattu kaikille teknologiasta kiinnostuneille, olitpa sitten harrastaja, opiskelija tai ammattilainen. Ei ole väliä, oletko vasta aloittamassa 3D-skannauksen parissa tai etsitkö keinoja syventää taitojasi; tämä kurssi tarjoaa tarvittavat välineet ja tiedot molemmille tasolle.

Lähde mukaan oppimaan, kuinka moderni teknologia mahdollistaa fyysisten kohteiden muuntamisen digitaaliseen muotoon ja kuinka voit hyödyntää näitä taitoja omassa luovassa työssäsi tai ammatillisessa urallasi.

Kurssin ajankohta:

  • Osa 1: xx
  • Osa 2: xx